POVESTEA NOASTRĂ

Înainte de a fi o pensiune, Dealul Verde a fost un vis: un tărâm de poveste și o poveste de pe alte tărâmuri, în care să ne retragem alături de familiile, prietenii și toți oaspeții care aveau să ne treacă pragul. Eram amândoi obosiți de București, de ritmul și nebunia orașului și căutam idei salvatoare ca să evadăm. Contrar viselor care dispar de seara până dimineața, visul Dealul Verde s-a încăpățânat să ne urmărească și să se construiască peste tot în jurul nostru, de fiecare dată într-o formă din ce în ce mai articulată.

Prima dată, ne-am surprins închipuindu-ne un „Deal Verde” pe o colină în Maramureș, într-un concediu în 2015, în timp ce savuram un păstrăv cu mămăliguță la o pensiune construită cu propriile mâini și cu mult efort de un cuplu din zonă. Colina din fața noastră ne invita să visăm. Și am visat. În lumina rece a lunii, idea noastră de a ne construi și noi o pensiune altfel, unică, a noastră, după ideile și inspirația noastră, incepea ușor să prindă contur. Din acel moment, am început amândoi să lucrăm neobosit ca, într-un viitor apropiat, viața noastră de zi cu zi să ia forma acelui vis apărut pe neanunțate în concediu, într-o seară de vară din Maramureș.

Locația perfectă pentru „Dealul Verde” aveam să o descoperim abia câteva luni mai târziu, după nenumărate weekenduri în care evadam din București cu scopul de a descoperi și în realitate locul care exista deja în mințile și sufletele noastre. Într-un asemenea weekend, aflându-ne la doar 40 de km de Sibiu, ne-a atras atenția un cerb care, cocoțat pe vârful unui deal, își exersa talentul de tenor. Ca într-un puzzle cu emoții și trăiri, am răsuflat ușurați: tocmai găsisem locul potrivit în care visul nostru avea să prindă viață.

După peripetii si emotii nenumărate, am deschis șantierul în octombrie 2018, iar astăzi visul nostru a devenit cea mai frumoasă realitate.

Descoperă camerele noastre

FACILITĂȚI

La noi, animalele de companie au aceleași drepturi ca oaspeții pe două picioare. Parcarea, frigiderul în cameră, televizorul și Wi-Fi-ul sunt subînțelese, iar șemineul interior, vatra de foc exterioară și ciuberele nu fac decât să completeze cadrul de poveste perfect. Și, pentru că însuși „Dealul Verde” este întruchiparea unui vis, ne străduim să oferim cele mai bune condiții pentru somn, astfel încât punem la dispoziția oaspeților un Meniu de Perne care să răspundă oricărei nevoi.

MENIU DE PERNE

Somnul nu a fost niciodată mai plăcut decât cel experimentat la „Dealul Verde” și asta pentru că îți punem la dispoziție un meniu divers de perne: pernă ergonomică, pernă cu puf de gâscă, pernă moale/fermă sintetică sau pernă antialergenică.

DESIGN ORGANIC
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

La Dealul Verde nu veți găsi pereți care să semene unul cu altul, care să aibă un design liniar sau rigid geometric. Din contră, vă invităm să pășiți în colțul nostru de lume, întâmpinându-vă cu un design organic, linii ondulate și forme curbate, inspirate din natură.

CIUBERE

Pentru o experiență cu adevărat de neuitat, vă îndemnăm să vă încheiați ziua cu o baie în piscina-ciubăr, cu apă caldă. Noi zicem că este modalitatea potrivită de a mai elimina din stresul cotidian și de a vă recăpăta energie pentru urmatoarele zile.