Așa cum îi spune numele, este o cameră plină de decorațiuni care omagiază tradițiile și simbolurile tradiționale românești.

La capătul patului tronează o carpetă țărănească pe care o avem moștenire de la bunicii Nicoletei. O năframă diafană de 120 ani, confecționată de stră-străbunica unei verișoare (țesută din mătasea provenită de la viermii de mătase crescuți chiar de către ea!) îți va încânta privirea.

Lustra, din crenguțe pictate de noi și aplica dintr-o farfurioară pictată completează inspirat imaginea de ansamblu a camerei.

Cel mai mult te va surprinde baia acestei camere: oglinda confecționată de noi din lemn vopsit, farfurioarele pictate și o bucată strașnică de sfoară – toate merg perfect cu chiuveta realizată tot de mâinile noastre, din lemn vopsit și încastrat într-o rășină care o sigilează.

Așadar, o baie plină de simboluri ancestrale românești, cu semnificații despre care abia așteptăm să-ți povestim.

FACILITĂȚI CAMERĂ

La noi, animalele de companie au aceleași drepturi ca oaspeții pe două picioare. Parcarea, frigiderul în cameră, televizorul și Wi-Fi-ul sunt subînțelese, iar șemineul interior, vatra de foc exterioară și ciuberele nu fac decât să completeze cadrul de poveste perfect. Și, pentru că însuși „Dealul Verde” este întruchiparea unui vis, ne străduim să oferim cele mai bune condiții pentru somn, astfel încât punem la dispoziția oaspeților un Meniu de Perne care să răspundă oricărei nevoi.

MENIU DE PERNE

Somnul nu a fost niciodată mai plăcut decât cel experimentat la „Dealul Verde” și asta pentru că îți punem la dispoziție un meniu divers de perne: pernă ergonomică, pernă cu puf de gâscă, pernă moale/fermă sintetică sau pernă antialergenică.

DESIGN ORGANIC
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

La Dealul Verde nu veți găsi pereți care să semene unul cu altul, care să aibă un design liniar sau rigid geometric. Din contră, vă invităm să pășiți în colțul nostru de lume, întâmpinându-vă cu un design organic, linii ondulate și forme curbate, inspirate din natură.

CIUBERE

Pentru o experiență cu adevărat de neuitat, vă îndemnăm să vă încheiați ziua cu o baie în piscina-ciubăr, cu apă caldă. Noi zicem că este modalitatea potrivită de a mai elimina din stresul cotidian și de a vă recăpăta energie pentru urmatoarele zile.

GALERIE FOTO CAMERĂ

ALTE CAMERE