Patul: din lemn, cu tăblia decorată cu spice de grau, străjuit de o parte și de alta de două lampadare, confecționate din crengi de copac. Măsuța: un balot de paie încastrat într-o rășină, acompaniată de trei scaune din lemn cu trei picioare, specific țărănești. Dulapul: realizat din crengi de copac transformate ingenios într-un ansamblu extrem de funcțional. 

Baia: te va surprinde cu o cabină de duș pe care se sprijină câteva pietre. Chiuveta: confecționată manual din beton acidifiat cu pietre încastrate, sprijinită pe un butoi vechi.

Suntem siguri că te vom surprinde și că vei fi uimit de utilitatea pe care am dat-o obiectelor din universul agricultorului.

FACILITĂȚI

La noi, animalele de companie au aceleași drepturi ca oaspeții pe două picioare. Parcarea, frigiderul în cameră, televizorul și Wi-Fi-ul sunt subînțelese, iar șemineul interior, vatra de foc exterioară și ciuberele nu fac decât să completeze cadrul de poveste perfect. Și, pentru că însuși „Dealul Verde” este întruchiparea unui vis, ne străduim să oferim cele mai bune condiții pentru somn, astfel încât punem la dispoziția oaspeților un Meniu de Perne care să răspundă oricărei nevoi.

MENIU DE PERNE

Somnul nu a fost niciodată mai plăcut decât cel experimentat la „Dealul Verde” și asta pentru că îți punem la dispoziție un meniu divers de perne: pernă ergonomică, pernă cu puf de gâscă, pernă moale/fermă sintetică sau pernă antialergenică.

DESIGN ORGANIC
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

La Dealul Verde nu veți găsi pereți care să semene unul cu altul, care să aibă un design liniar sau rigid geometric. Din contră, vă invităm să pășiți în colțul nostru de lume, întâmpinându-vă cu un design organic, linii ondulate și forme curbate, inspirate din natură.

CIUBERE

Pentru o experiență cu adevărat de neuitat, vă îndemnăm să vă încheiați ziua cu o baie în piscina-ciubăr, cu apă caldă. Noi zicem că este modalitatea potrivită de a mai elimina din stresul cotidian și de a vă recăpăta energie pentru urmatoarele zile.

GALERIE FOTO CAMERA

ALTE CAMERE