Tăblia patului din lemn vrea să sugereze un război de țesut, care se întinde pe tavan și de care este prinsă o lustră din ațe împletite.

Veiozele, de o parte și de alta a patului, sunt acoperite de voaluri care curg diafan. Măsuța din conuri de ață colorată înveselește atmosfera întregii încăperi. Baia are, pe lângă o cabină de duș interesant construită, o chiuvetă din lemn pe care pare că sunt uitate niște moșorele de ață.

Obiecte specifice meșteșugului țesăturilor sunt presărate discret în cameră și-n baie, având funcționalități clare sau pur decorative.

FACILITĂȚI CAMERĂ

La noi, animalele de companie au aceleași drepturi ca oaspeții pe două picioare. Parcarea, frigiderul în cameră, televizorul și Wi-Fi-ul sunt subînțelese, iar șemineul interior, vatra de foc exterioară și ciuberele nu fac decât să completeze cadrul de poveste perfect. Și, pentru că însuși „Dealul Verde” este întruchiparea unui vis, ne străduim să oferim cele mai bune condiții pentru somn, astfel încât punem la dispoziția oaspeților un Meniu de Perne care să răspundă oricărei nevoi.

MENIU DE PERNE

Somnul nu a fost niciodată mai plăcut decât cel experimentat la „Dealul Verde” și asta pentru că îți punem la dispoziție un meniu divers de perne: pernă ergonomică, pernă cu puf de gâscă, pernă moale/fermă sintetică sau pernă antialergenică.

DESIGN ORGANIC
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

La Dealul Verde nu veți găsi pereți care să semene unul cu altul, care să aibă un design liniar sau rigid geometric. Din contră, vă invităm să pășiți în colțul nostru de lume, întâmpinându-vă cu un design organic, linii ondulate și forme curbate, inspirate din natură.

CIUBERE

Pentru o experiență cu adevărat de neuitat, vă îndemnăm să vă încheiați ziua cu o baie în piscina-ciubăr, cu apă caldă. Noi zicem că este modalitatea potrivită de a mai elimina din stresul cotidian și de a vă recăpăta energie pentru urmatoarele zile.

GALERIE FOTO CAMERĂ

ALTE CAMERE