ACTIVITĂŢI

Comuna Porumbacu de Jos este extrem de darnică în opțiuni și activități. Vara, se poate face canyoning pe râul Porumbacu, pentru a admira cu proprii ochi cel mai spectaculos canion din Sudul Transilvaniei.

Cei pasionați pot testa circuitul închis de pumptrack din împrejurimi (google it and you won’t regret) sau pot admira zona participând la traseele călare.

La 20 de minute distanță cu mașina, puteți vizita ansamblul fostei mănăstiri Cisterciene. De asemenea, la 40 de minute depărtare de Dealul Verde, se află Bâlea Cascada, Păstrăvăria Albota și orașul Sibiu. Nu în ultimul rând, la doar 60 de minute distanță cu mașina, curajoșii își pot testa forțele pe traseele puse la dispoziție de Aventura Parc Drăguș.

Previous
Next

Canyoning

Iubitorii de aventură vor găsi în imediata apropiere râul Porumbacu, acolo unde îi așteaptă un traseu de 3-4 ore de sărituri, rapeluri și tobogane în cel mai spectaculos canion din Sudul Transilvaniei.

Pumptrack

Indiferent de temperatura de afară, vă puteți pune corpul în mișcare  cu ajutorul circuitului închis de Pumtrack.

Echitație

Daca sunteti pasionati deopotriva de natura si animale,atunci circuitele calare reprezinta exact tipul de activitate pe care nu va veti dori sa il ratati.

 

Aventura Park Dragus

Concentrare. Dexteritate. Coordonare. Dezvoltati-va toate aceste calitati alegand sa participate la traseele cu diferite grade de dificultate puse la dispozitie de Aventura Park Dragus.

 
Previous
Next

Ferma de Cerbi Poiana Neamtului

Vizita în interiorul fermei se desfășoară cu însoțitor de la Pensiunea Poiana Neamțului, conform unui program de vizitare. Însoțitorul va prezenta ferma, cerbii / ciutele și povestea lor interesantă. Posibilitate fotografii cu cerbi si ciutele noastre și uneori acestea pot fi chiar și hrănite de vizitatori cu hrană pusă de noi la dispoziția vizitatorilor.  Pentru mai multe detalii 

https://www.poiana-neamtului.ro/pagina/ferma-de-cerbi.htm 

Rezervă-ți urmatoarea vacanță